Kedves Kollégák, Sportbarátok!


Végetért a IX. Pv Tv – Energofish – Cube Társasági- és Média Horgászverseny!
A hozzám visszaérkező jelzésekből azt szűrtem le, hogy jól éreztétek magatokat! Kollégáimmal megpróbáltuk emlékezetessé tenni számotokra az idei megmérettetést is! Ha sikerült, örülünk, ha netán hibáztunk volna, úgy örömmel fogadjuk észrevételeiteket is!
Gratulálunk a „Madárkáknak”, akik remekül „csipogták” ki a halakat a vízből!Köszönet a résztvevőknek, hogy ilyen szép számban eljöttek, és velünk töltötték a napot!

Hálásak vagyunk a támogatóinknak is, akik ajándékaikkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ha fáradtan is, de vidáman távozhattunk a nap végén!
No, és természetesen köszönet Bátonyterenye Önkormányzatának, Nagymajdon József polgármesternek, és Dr. Dérer Istvánnak a maconkai víztározó BSHE elnökének, hogy mint házigazdák segítették a mi kis versenyünket!

Jövőre jubileumi versenyen lesz! Ki hitte volna annak idején, hogy kitart a lelkesedésetek 10 évig! Kitartott! Már most igérhetem, hogy olyan versenyt rendezünk 2014 augusztus 23-án, hogy arra sokáig fogtok emlékezni! Magam, és szeretett csatornám vezetése nevében kívánjuk, legyen szép, és nyugodt évetek! Gyakoroljatok sokat, hogy Ti lehessetek a 10. Jubileumi PV Tv – Energofish – Cube Társasági, és Média Horgászverseny győztesei!
A versenyről szóló írások, hang, és képanyagok a honlapunkon elérhetőek lesznek mindenki számára legkésőbb szeptember közepétől!


Barátsággal,


Zoltán


IDEI FŐDÍJAINK VOLTAK

Köszönet a verseny támogatóinak: