Drága Barátaim, Kedves Kollégák!

Huss, elröpült a nyár! Nyár? Nem is volt! De Média Horgászverseny LESZ! Mégpedig a VII.! Bizonyára böngésztétek már az új weboldalunkat a www.horgaszverseny.com –ot, és láttátok, hogy néhány új támogató is csatlakozott a mi kis versenyünkhöz! Ezúton is köszöntjük őket nagy szeretettel!
A neve is megváltozott!!!!!
VII. PV Tv – ENERGOFISH – CUBE – Társasági, - és Média Horgászverseny 2011
E változás azért fontos, mert a beszámolókban szeretnénk, ha helyesen írnátok le!

A hagyomány, hogy még az utolsó csapatot is jutalmazzuk, az idén sem változott, hála a támogatóknak! Ennek egyetlen feltétele van csupán, hogy beszámolóitokban megemlítitek, kiknek volt köszönhető a sok díj! Az oldalunkon megtaláltok mindenkit!

A versenyről csupán néhyány szót! Továbbra sem tudjuk megengedni a rakósbot használatát, és azt sem, hogy profik induljanak az amatőr megmérettetésünkön! Nekik ott vannak a nemzetközi versenyek!

Az is biztos, hogy a festőien szép Maconkai Víztározón rendezzük az idei versenyünket is! Örömhír, hogy a munkálatok befejeződtek, és csodálatos „versenypálya” vár minket! Egy csapat ismételten 3 főből állhat, de segítőt egyik csapat sem használhat! Csapaton belül kell megoldani egymás segítését! Aki mással szákoltat, az a hal nem érvényes! A botok mellett csak azok tartózkodhatnak, akik versenyeznek! Drukkolni csak a gátról lehet, a partra még a tanácsadó sem mehet le! Ez azért fontos, hogy a jobb és bal oldalon horgászókat a kibicek ne zavarják! Kérlek benneteket, hogy ezeket a szabályokat tartsátok be!
A találkozó Maconkán 2011 augusztus 28 (vasárnap) reggel 7 óra! Reggelivel várunk benneteket, majd 08.00-kor sorsolás, helyek elfoglalása! Pontban 09.00-kor kezdődik a verseny, amely 14 óráig tart! Ezt követően ebéd, majd 16 órakor ünnepélyes eredményhirdetés!
Érdemes edzőtáborba vonulni a hátralévő 4 hétben, mert az első díj: egy hét rablóhalazás Írországban! A CUBE cég jóvoltából 3 db közel 200 ezer forint/db értékű kerékpár.
Továbbá horgászferszerelések, és egyébb meglepetések! Az idén, a második helyezett is kap kerékpárt!
A legnagyobb hal kifogója, ismét egy Tissot órával gazdagodik, de más meglepetésre is számíthat!
Remélem mindenkit kellő mértékben felcsigáztam!

Kellemes nyaralást!

Aki még nem jelzett vissza, úgy azt gyorsan tegye meg, mert lemarad…!

Üdvözlettel,
Zoltán


Köszönet a verseny támogatóinak: