Főztünk, pecáztunk!

Mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött a Geomédia Zrt., amely – többek között – a Szabad Föld és gasztronómiai magazinunk, a Vidék Íze kiadója is. Két helyszínen is mérkõztek csapataink, részben fakanállal, részben horgászbottal a kezünkben.

A Vidék Íze Budapesten, a Bókay kertben megrendezett SzeptEmber Feszt és MédiaGrill versenyen mutatta be a Vidéki sógor részeges bõségtálja elnevezésű étek-költeményét, amellyel a rangos harmadik helyet szerezte meg.
A Szabad Föld együttese pedig az Arany Ponty Rt. Rétimajor-Sáregres Horgászcentrumában, a III. Sport Tv – Balzer Társasági és Média Horgászkupán birkózott a halakkal, mégpedig oly eredményesen, hogy nemcsak a 9. helyezést szereztük meg csapatban, de egyéniben Bohanek Miklós kollégánk fogta ki a verseny legnagyobb halát, egy 4,5 kilós pontyot, ami a későbbiekben igazi aranyhalnak bizonyult, ugyanis az elsõ díjat jelentette, amivel egy félmillió forint értékû elektromotoros horgászladik járt.

Ezzel gazdagodik tehát Miklós barátunk balatoni tuszkulánuma, vagyis reszkessetek halak, mostantól halkan jár a nagy ho-ho-horgász…

További cikkek 2007


Köszönet a verseny támogatóinak: