Kedves Barátaim, Sporttársak, Kollégák!

Javában tombol a nyár, és minden bizonnyal többek közületek élvezik már a szabadság édes ízét, de olyanok is vannak, akik lázasan készülnek Londonra! Mi itt bent a PV Tv-ben azon ügyködünk, hogy emlékezetessé tegyük számotokra a VIII. PV Tv – Energofish – Cube Társasági és Média Horgászverseny!
Bizakodunk, hogy ha nem is tevékenyen, de fejben mindenképpen készültök a nagy megmérettetésre! Készüljetek, mert ígérhetjük, jobb lesz mint a tavalyi! Legalább is megpróbáljuk azzá tenni!

Ne feledjétek: a verseny 2012 augusztus 25-én SZOMBATON lesz MACONKÁN! A verseny ismételten reggel 9.00-kor kezdődik! Sorsolás: 8.00-kor!!!

Az újdonság az, hogy ezúttal 16-óráig tart majd a küzdelem!!! Tettük ezt azért, hogy minél több halat foghassatok, és nagyobb esélyetek legyen arra, hogy megnyerjétek a versenyt!
Nem kell attól tartanotok, hogy az ebédet ki kell hagynotok!
Természetesen gondoskodni fogunk arról, hogy pontban 12 órakor mindenki enni kapjon!
Ettől függetlenül, a versenyt követően, a szokásos közös – jelen esetben - estebéd nem marad el!
Az ünnepélyes díjkiosztót követően, akinek van kedve, és ideje, szeretettel várjuk a Tóparti Bálunkon, ahol fellép a MADARAK BULIZENEKAR, és húzza ezerrel a talpalávalót hajnalig! Szállás igényeteket kérjük mielőbb jelezzétek, mert csak korlátozott számban vannak szobák!!! Személyenként bruttó 6.000.-Ft! A szállást előre kell fizetni egy megadott számlaszámra!

Azok a csapatok, akik még nem jeleztek vissza, kérem tegyék meg, mert csak 55 csapatot tudunk fogadni! Nevezési határidő JÚLIUS 30!!!!

Mindenkinek kellemes nyarat! Olimpikonjainknak jó felkészülést, és sikeres versenyzést kívánunk! HAJRÁ MAGYAROK!

Üdvözlettel,
ZoliKöszönet a verseny támogatóinak: