A pontyok nyertek

Besenyei Péter a jelek szerint nem csak repülni, horgászni is tud, ő fogta ugyanis a legnagyobb pontyot a számtalan sporthírességet felvonultató hétvégi horgászversenyen.
A halért egy horgászcsónakot kapott. Többek között Kovács Kokó, Erdei Zsolt és Cseh László is botot ragadott a IV. Sport Tv-Balzer társasági és média-kupán, amelyet szokás szerint a méretes halairól ismert Rétimajorban tartottak. Habár a hírek szerint húsz mázsa pontyot telepítettek a verseny előtt, a nagyágyúknak most nem volt szerencséjük.
Cseh László például csak apró, méreten aluli pontyokat tudott akasztani, s csupán egy vigasza volt, hogy edzőjét, Turi Györgyöt legalább megelőzte. Utóbbi pedig jó széria után érkezett a horgászversenyre, hiszen néhány nappal korábban egy 13 kilós pontyot fogott. Csendben megjegyezzük: azzal mindent vitt volna.
A trénernek azonban nem volt szerencséje, nem úgy a műrepülő Besenyei Péternek, aki hatkilós pontyot emelt ki (nem mellékesen a hölgyeknél a felesége fogta a legnagyobb halat). A jó hangulatú média-kupán – a remek szervezés Lévai Ferencnek, az Aranyponty Rt. elnök-vezérigazgatójának köszönhető – a Képes csapata is elindult. Mi nem panaszkodhatunk, hiszen a negyven csapatot számláló mezőnyben az előkelő ötödik helyen végzett a KS együttese.
Szerények vagyunk: jövőre a dobogó a cél!

Helyezések 2008

További cikkek 2008

Interjúk 2008

Kovács Katalin
Cseh László
Besenyei Péter
Lévai Ferenc
Andrejszky Zoltán

Köszönet a verseny támogatóinak: