Csodahalat üldöztek a Bors Cápák

Színészek, sportolók, újságírók pecáztak az év legnagyobb társasági versenyén.
Nagy szélviharban és hatalmas küzdelemben olyan szuperklasszisokat győzött le a Bors Cápák csapata, mint az olimpiai bajnok öttusázó Fábián László, a világ egyik legjobb úszója, Cseh Laci vagy a profi bokszvilágbajnok Erdei Zsolt. Ötödik alkalommal rendezték meg az év legjelentősebb versenyét Rétimajorban, a Sport TV-Balzer-Aranyponty Társasági és Média Horgászversenyt.
Lévai Ferenc, az Aranypoty Zrt. Elnöki-vezérigazgatója ebben az évben is ragyogó házigazdának bizonyult.
A versenyre színészeket, élsportolókkat és a média legjobb horgászait hívta, s a meghívottak közül senki sem bírt ellenállni.
Rétimajor ura ezt azzal hálálta meg, hogy a fantasztikus nyereményeketmég megtoldotta egy Pazar játékkal: megjelölt halakat engedett a tóba. Ezek közül ha csak egyet is kifog valamely spori, élete végéig nem fogja elfelejteni ezt a napot. Végül a 135 versenyző közül senkinek sem sikerült csodahalat fognia, de Lévai úr nem hagyta veszni a ynereményeket: mondván, ha már a tópatron nem volt szerencséjük a pecásoknak, legalább a zsákbamacskán legyen
A Bors Cápák közül Nagy Jenő csapatkapitányra rá is mosolygott a szerencse, egy értékes biciklivel kerekezhetett haza otthonába. Lapunk horgászai, akik egyben címvédőként is indultak, ezúttal csonticsokorral próbáltak szerencsét a tóparton, végül 7.20 kilós teljesítménnyel zárták az ötórás küzdelmet. A versenyt idén az egyik házigazda, a Sport TV csapata nyerte. A Bors Cápáknak pedig maradt a fogadkozás: jövőre megesszük őket (is)!

 


Köszönet a verseny támogatóinak: