XI. PVTV-ENERGOFISH-CUBE Társasági és Média Kupa

Véget ért az idei média kupa! Azt hiszem, – legalább is a visszajelzésekből ez derült ki – jól sikerült, és egy kellemes emlékkel gazdagodva térhettünk haza! Rekord is született, mert ilyen sok halat még egyetlen egy média kupán nem fogtunk! Majd nem egy tonnát!!! Még kimondani is elképesztő. Csapatom számára is különleges élmény volt, hiszen most első alkalommal sikerült nyernünk, ráadásul szintén rekordnak számító fogással, 102.16 kilógrammal!


Az égiekre sem lehet panaszunk, mert csodás kék eget varázsoltak felénk! No, és persze köszönet Nektek, is, hogy részvételetekkel emeltétek a verseny színvonalát! Köszönjük! Mint ahogyan köszönet a verseny támogatóinak is! Mindenki hozzá tett, hogy csodálatosra sikeredjen!


A pénteki prológ sokak számára emlékezetes marad! Csak az a fránya mutató ne rohant volna olyan gyorsan… Bár voltak akik, a végsőkig kitartva, úgy hajnali négy felé tértek nyugovóra!


Köszönjük Maconka, köszönjük Dérer Pista! Köszönjük mindenkinek, akinek egy pindurka része is volt a sikeres rendezésben! Bízunk abban, hogy a médiumok beszámolóikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy versenyünk továbbra is életben maradjon! Kérjük, hogy írásaikat, anyagaikat nekünk is küldjék meg, hogy büszkén kitehessük oldalunkra: a www.mediahorgaszkupa.hu oldalra!


Természetesen, jövőre ismételten várunk Benneteket! Addig is minden jót, kellemes újabb 12 hónapot kívánunk!

Barátsággal,

A The Fishing & Hunting csapata


Köszönet a verseny támogatóinak: